Ispit za speleologa i seminar

Vikend 25. i 26. siječnja proveli smo na ‘Žici’!

U organizaciji Komisije za speleologiju i SO Željezničar redom smo prisustvovali Speleološkom ispitu za nazive Speleolog i Instruktor speleologije. Naš kandidat ove godine bio je Darko Rubić koji je uspješno položio ispit i stekao naziv Speleologa. Bravo Darko! 😊 čestitamo i ostalim novopećenim Speleolozima i Instruktorici speleologije!

Sigurna sam da će Darko prenijeti oduševljenje ispitom, a možda i pogurati neodlučne na polaganje iduće godine. Topla preporuka svima za otići poslušati ispitivanje. Ispit je rijetka prilika gdje možemo od iskusnijih speleologa čuti savjete i pokoji trik.

Nedjelja je otvorena seminarom o Speleološkoj edukaciji. Nekima podsjetnici, a nekima korisni savjeti i uputstva gdje što saznati. Damir Janton predstavio je zaključke Seminara o orijentaciji u speleologiji, u organizaciji SKOL-a. Što je bilo dobro, a na čemu poraditi prilikom organizacije sličnih seminara. Radni dan zaokružen je sastankom Izvršnog odbora Komisije za speleologiju. Hvala Ž-ovcima na organizaciji i ugodnoj atmosferi!

Piše: Julija Capjak